Източване на отбор , мерки от страна на Админа
#61 Removed user 01.05.2013 19:49
Red lasers
1030 Posts

(emo)

#62 Removed user 02.05.2013 00:29
Orange vipers
209 Posts

когато се чудя как да отговоря и аз ,като теб се чеша,там където не ме сърби.Заради такива пошли индивиди ,като теб играта остана с 69 човека. Надявам се скоро да е с 67.Минус теб и Наи-добрия от моята нация8)

#63 izvanzemnite 02.05.2013 15:03
izvanzemnite
54 Posts
Since 06.03.2010

Ще помоля за напред когато се пише "Извънземните",да се уточнява за кои се отнася, защото има два отбора с такова име. Не виждам къде е проблема на това да се купи даден играч и да се прати в друг отбор за развиване. При положение, че това си е практика и в световния футбол, а това е само една игра.(wait) Какъв е проблема, на мен ми трябват 2-3 играчи, за да подсиля отбора, за да съм шампион следващите няколко сезона и давам повече кредит за да ги привлека, и аз сам доволен и продавача е доволен. Това дали ще бъде източване? Аз нямам кредит и си продавам моите играчи, а какво ще направя с тези кредити които сам получил - ще купя други играчи, ще ги развивам и ще ги продам на по висока цена или нищо няма да купувам аз решавам, не някой друг всеки си гледа изгодата - и продавача, и купувача, когато се стигне до сделка, значи всички са доволни :) недоволни са тези които не са получили никакви облаги. Малко пазарна икономика 8) не виждам защо трябва да се вдига толкова шум :)

#64 Removed user 02.05.2013 15:07
Lomon limes
294 Posts

#63 Автор: izvanzemnite, добавен на: 02 Май 2013 15:03 (чт)цитирай
Ще помоля за напред когато се пише "Извънземните",да се уточнява за кои се
отнася, защото има два отбора с такова име. Не виждам къде е проблема на това
да се купи даден играч и да се прати в друг отбор за развиване. При положение,
че това си е практика и в световния футбол, а това е само една игра. Какъв
е проблема, на мен ми трябват 2-3 играчи, за да подсиля отбора, за да съм
шампион следващите няколко сезона и давам повече кредит за да ги привлека, и аз
сам доволен и продавача е доволен. Това дали ще бъде източване? Аз нямам кредит
и си продавам моите играчи, а какво ще направя с тези кредити които сам получил
- ще купя други играчи, ще ги развивам и ще ги продам на по висока цена или нищо
няма да купувам аз решавам, не някой друг всеки си гледа изгодата - и продавача,
и купувача, когато се стигне до сделка, значи всички са доволни недоволни са
тези които не са получили никакви облаги. Малко пазарна икономика не виждам
защо трябва да се вдига толкова шум (y) (beer) (beer) просто на 2 човека не им хареса (rofl)

#65 Removed user 02.05.2013 16:11
Red lasers
1030 Posts

ОРЛИ - икономиката е малко по широко понятие от покупко-продажби ... съвсем съвсем малко ;) ... като човек дето пазел картофи нз какво знаеш и си учил , но аз съм завършил Икономика на търговията ...

Покупко-продажбата е търговия ... което е много малка част от икономиката
Явно за картелни споразумения и монополи не си и чувал - камо ли да си имаш представа какво значат .... само щи кажа че не са понятия от Ядрената физика

#66 Removed user 02.05.2013 16:41
Lomon limes
294 Posts

еми нз аз не разбирам от икономика :) аз уча математика и физика и от др година информатика почвам (beer) в бг за икономика ,,,,,,,за какво да уча няма смисал има си умници като тебе да учат тези сложнотииии (rofl) (rofl) (rofl)

#67 izvanzemnite 02.05.2013 17:16
izvanzemnite
54 Posts
Since 06.03.2010

Много се вживяваш в играта.
Монополът е пазарна структура със строго определен единствен продавач, който произвежда продукция без близки заместители. Монополът е пълно отсъствие на конкуренция. Думата е от гръцки произход и означава „продавам сам“ (μόνος „сам, единствен“ πωλώ „продавам“). Ако една-единствена фирма предлага и продуктът няма заместители, тя е абсолютен монопол.
Картел - Картелът е форма на монополистическо обединение или съглашение за поддържане на пазарни дялове на независими производители и определяне на количеството и цената на предлаганата в отрасъла продукция.
Обясни на пазача, който те пази, къде виждаш в играта монопол и картел!?
:)

#68 Removed user 02.05.2013 18:01
Green devils
332 Posts

Ей тук за Икономика се заговори...Я давайте колеги Икономисти,че и аз това съм завършил за Щастие или за Нещастие!!!Придържайте се по темата...За икономика може да си говорим в раздела На Лафче,ако толкова държите(beer) (sun) (y)

#69 FC United 02.05.2013 18:12
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Тишо погледни в Орлите какви играчи са подготвени за мене,няма спиране,току виш живи и здрави бия твоя гъру Ралица (chuckle)

#70 Removed user 02.05.2013 18:15
Lomon limes
294 Posts

има има помпам ги яко след някои др сезон и малдите ще са готови (beer) (beer) (beer)